Ζωγραφική από 4 ετών.

Δύο από τις μεγαλύτερες παιδικές απολαύσεις είναι η χαρά και η δημιουργία και μία από τις καλύτερες μεθόδους να συνδυαστούν αυτές οι δύο απολαύσεις είναι η ζωγραφική, η έκφραση μέσα από το χρώμα και το σχέδιο. Για αυτό και όλα τα παιδιά λατρεύουν να ζωγραφίζουν, επειδή εκφράζονται και δημιουργούν, βλέπουν στο χώρο και αποτυπώνουν στο χαρτί, στο χαρτόνι ή τον καμβά τα όνειρα, τις προσδοκίες, το μέλλον τους.

Για όλα τα παιδιά που αγαπούν να ζωγραφίζουν, το Εργαστήρι Ζωγραφικής «Κατερίνα Μάσκα» έχει δημιουργήσει ολοκαίνουρια ολιγομελή τμήματα ζωγραφικής, όπου με την καθοδήγηση έμπειρων δασκάλων μαθαίνουν πώς να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους μέσα σε ένα όμορφο και φιλικό περιβάλλον. Περιτριγυρισμένα από μουσικά όργανα, ακούγοντας γλυκές μουσικές από τα δάχτυλα συνομηλίκων τους, οι μικροί σπουδαστές χορταίνουν τέχνη σε ένα μάθημα διάρκειας 90’ λεπτών, κατά τη διάρκεια του οποίου ολοκληρώνουν κάθε φορά κι από ένα ολόκληρο έργο!

Η πολυετής εμπειρία του Εργαστηρίου Ζωγραφικής «Κατερίνα Μάσκα» στο χώρο της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης εγγυάται ένα ουσιαστικό μάθημα, ευχάριστο και διασκεδαστικό. Γιατί η γνωριμία με την ζωγραφική πρέπει να γίνεται με όρους τέτοιους που να καθιστά την εμπειρία αξέχαστη!