Εδώ και 23 χρόνια, το Ωδείο «Κατερίνα Μάσκα» έχει αναλάβει το πολύ τιμητικό και ευχάριστο έργο της καλλιτεχνικής διεύθυνσης της Παιδικής Χορωδίας του Δήμου Παπάγου, η οποία πλέον έχει μετονομαστεί σε Παιδική Χορωδία Παπάγου – Χολαργού. Κατά τη δεκαπενταετή πορεία της, η χορωδία έχει συμμετάσχει σε φεστιβάλ, αλλά και καλλιτεχνικές, πολιτιστικές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις αποσπώντας πάντα επαινετικά σχόλια για την παρουσία της. Έχει, επίσης, εμφανιστεί στο πλευρό σημαντικών καλλιτεχνών, ενώ έχει τραγουδήσει στη Βουλή των Ελλήνων, σε εκδηλώσεις του Προεδρικού Μεγάρου, του Πολεμικού Ναυτικού, του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, καθώς και του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Τώρα πλέον, με τη συνένωση των δήμων Παπάγου και Χολαργού, η Παιδική Χορωδία μας δεν απευθύνεται μόνο στα παιδιά των δημοτών ή κατοίκων Παπάγου. Απευθύνεται και στα παιδιά του Χολαργού, αλλά και των άλλων γειτονικών δήμων, προσδοκώντας να εμπλουτιστεί με νέες φωνές, ώστε να συνεχίσει την επιτυχημένη της διαδρομή στοχεύοντας ολοένα και ψηλότερα. Υπό την αιγίδα του Δήμου Παπάγου – Χολαργού και με την πολύτιμη στήριξη της δημοτικής αρχής, φιλοδοξούμε να αναδειχθεί περαιτέρω ο πολιτιστικός αυτός θεσμός, στο πλαίσιο και της ευρύτερης πολιτιστικής και καλλιτεχνικής ανάπτυξης στην πόλη μας.

Για το λόγο αυτό, προσκαλούμε παιδιά ηλικίας 6 έως 17 ετών να συμμετάσχουν στη Χορωδία του Δήμου μας. Τα μαθήματα παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ στο Ωδείο «Κατερίνα Μάσκα» κάθε Παρασκευή 19.00 – 21.00, υπό την καθοδήγηση της μαέστρου Χαρά Βλάχου και με την εγγύηση που παρέχει η καλλιτεχνική και εκπαιδευτική εμπειρία του διδακτικού προσωπικού του Ωδείου.